En welke Randger kiest U?

 

Onverwachts naar het zuiden vertrekken? Een ontdekkingsreis door Europa? Met vrienden ontsnappen op weekend ?
Randger is er altijd klaar voor! Bij Randger maken we er een erezaak van om kwaliteitsvolle zwerfwagens aan te bieden! We zijn uiterst rigoureus in de keuze van materialen die worden gebruikt voor de realisatie van onze verschillende modellen, evenals in de assemblage van voertuigen. De voertuigen worden vóór levering gewogen en schoongemaakt, wat ons in staat stelt de kwaliteit van onze bestelwagens te waarborgen en functionele producten te bieden, comfortabel en klaar voor gebruik!

Omdat uw comfort aan boord een prioriteit is, is de isolatie van de Randger-bestelwagens ontworpen om te zorgen voor een aangename binnentemperatuur, ongeacht het seizoen. Meerlaagse aluminium geïsoleerde sandwichisolatiepanelen compleet met glaswol en polystyreen, versterkte isolatie van de openingen ... u zult volledig vergeten dat u met een bestelwagen reist.

 

Omdat een geoptimaliseerde indeling van essentieel belang is in een bestelwagen, zijn de Randger-bestelwagens ontworpen om dag en nacht een maximum aan comfort te kunnen geven.
Randger onderscheidt zich door zijn prachtige grote bedden, ruime salons en slim georganiseerde opbergruimte in alle beschikbare plaatsen.

 

Omdat reizen eenvoudig moet zijn, zijn de Randger-bestelwagens standaard uitgerust met een gemakkelijk toegankelijk centraal bedieningspaneel, isolerende gordijnen, koelkast, plaat met piëzo-ontsteking, douche en toilet (behalve R499). De R540-, R600-, R601- en R640-bestelwagens bieden ook Remifront verblinding, LED-verlichting, muggendeur aan de zijdeur, en een combinatie verwarming-boiler. Maximaal comfort voor een zeer betaalbare prijs, dat is waar Randger voor staat!

Het rijcomfort wordt gegarandeerd door populaire dragers zoals Renault, Fiat en Ford die zijn geselecteerd op basis van hun betrouwbaarheid en hun vele standaarduitrusting (cruise control, elektrische ramen, airconditioning ...)

Omdat het plezier van reizen ook samengaat met sfeer zijn de meubels van de Randger-bestelwagens allemaal gemaakt van getint laminaat.
Randger is voorstander van de keuze van duurzame materialen die u gedurende zeer lange echte kwaliteit te bieden.

Overzicht Modellen Serie R

1 resultaten
Interesse?
Contacteer ons